ОСТАННІ НОВИНИ

Перше засідання тервиборчкому-128 пройшло у коридорі Стрийської міськради

|

32 члени ТВК № 128 14 серпня своє перше засідання проведи у коридорі міської ради Стрия, ― повідомив голова фракції „Наша Україна” Львівської облради Олег Канівець. Така ситуація виникла через те, що міська влада Стрия для роботи ТВК запропонувала приміщення у будинку Стрийської райдержадміністрації, яке є замалим і не пристосованим для роботи комісії, до складу якої входить 43 члени,― пояснив Олег Канівець.

Сьогодні це питання повинно вирішитися, адже на 17 серпня призначено вже друге засідання комісії, ― зазначив Олег Канівець кореспондентові „Контекст-медіа”.

ЦВК визначає лише центр виборчого округу, де засідає ТВК. Згідно ж п.21 ст.28 закону про президентські вибори органи державної влади і місцевого самоврядування зобов’язані створити належні умови для роботи ТВК.

ТВК № 128 утворено з центром у місті Стрий. ТВО включає міста Моршин, Стрий, Жидачівський, Стрийський райони.

Головою комісії призначено Богдана Бородавку від кандидата на пост президента Леоніда Черновецького. Заступником голови – Зінаїду Луговську від кандидата на пост президента Петра Симоненка. Секретарем – Ореста Бойка від кандидата на пост президента Віктора Андрійовича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *