На території психлікарні на Миколаївщині освятили фігуру Божої матері

|

Учора, 15 серпня, у селі Заклад відбулася урочиста церемонія освячення відновленої скульптури Божої Матері на території психіатричної лікарні Миколаївського району. Про це Західній інформаційній корпорації повідомила прес-служба ЛОО СДПУ(О).

До відновлення скульптури долучилася Миколаївська районна організація СДПУ(О). Об’єднані соціал-демократи Львівщини взяли також під патронат благоустрій каплички родини відомого галицького мецената Станіслава Скарбека та музею-каплички в приміщенні психіатричної лікарні в селі Заклад.

“Допомога знедоленим і соціально незахищеним верстам населення – це не лише базові християнські цінності, але й одні з основних принципів європейської соціал-демократії. Тому ми, соціал-демократи, вважаємо за необхідне зробити все можливе для вшанування пам’яті визначного галицького мецената Станіслава Скарбека, який все життя працював “З людьми і для людей””, — зазначив присутній на урочистостях народний депутат Ігор Шурма.

Він наголосив, що об’єднані соціал-демократи Львівщини докладуть усіх зусиль, аби наступного року, під час святкувань 225-річчя з дня народження С.Скарбека, каплиця родини Скарбеків була відновлена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *