ОСТАННІ НОВИНИ

Чемпіонат України з футзалу львівські клуби розпочали по-різному

|

Міні-футбольний чемпілнат України стартував у суботу, 14 серпня. У львівському палаці спорту “Будівельник” відбулося зразу два матчі першого туру. З перемоги розпочав першість ТВД, який у важкій боротьбі здолав дніпропетровський “Будівел” – 3:2. А ось четверта команда України – львівська “Енергія”, – нічого не змогла протиставити чемпіону, донецькому “Шахтареві – 3:6.

Усе стало зрозумілим після першого тайму, який львів’яни програли з рахунком 0:5. Особливо гнітюче виглядали останні чотири хвилини тайму, протягом яких “Шахтар” забив 4 голи. Лише пропустивши на початку другого тайму шостий м’яч у свої ворота, “Енергія” вирішила показати свій характер, і забивши три м’ячі, дещо підсолодила гіркоту поразки. “Шахтар”, створивши гандикап у шість м’ячів, дещо поблажливо спостерігав за успіхами суперника. Наразі львів’янам, як це не прикро, не під силу змагатися з чемпіоном України, більша половина гравців якого становить основу національної збірної.

Ще одна львівська команда – “Тайм”, свій дебютний матч у вищій лізі програла у Луганську місцевій команді з рахунком 1:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *