ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль відправив Тягнибока по той бік Карпат

|

Голова Державного комітету України у справах національностей і міграції Геннадій Москаль надіслав відкритий лист звинувачуваному в шовінізмі лідерові ВО „Свобода“ Олегові Тягнибоку, у якому порадив залізти в гори, спуститися і пообіцяти, що він більше не буде, повідомляє proUA.

У листі, зокрема, Москаль звинувачує Тягнибока в „порушенні депутатської клятви“ і людиноненависницьких закликах, а також стверджує, що у своїх промовах Тягнибок прикривається псевдопатріотичними гаслами. При цьому акцентується увага на релігійних переконаннях депутата: „ви скривдили не тільки живих, але і мертвих, що для віруючої людини є особливо тяжким гріхом“.

Як індульгенцію Москаль пропонує Тягнибоку: „Якщо Ви щиро покаялися, зробіть мужній крок, перейдіть на іншу сторону Карпат, зберіть масовий мітинг і скажіть: „Таке не повинне повторитися ніколи!“, запросіть на мітинг 2200 українців, яким Інститут героїзму і катастрофи єврейського народу присвоїв звання „Праведник світу“, а також 3300 – „праведник України“ і поклонітеся їм“. Певно, для того, щоб максимально вразити Тягнибока, наприкінці листа наводяться рядки з послання Св. Апостола Павла до колоссян.

Тягнибок уже вражений подібним листом і пообіцяв, що обов’язково дасть „відповідну відповідь на цей лист“. За його словами, він обурений тим, що Москаль „виносить йому вирок“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *