ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ “Західенерго” проведе позачергові збори акціонерів

|

На 27 вересня правління ВАТ “Західенерго” скликає позачергові збори акціонерів. Про це говриться в офіційному повідомленні правління компанії, надрукованого у сьогоднішньому числі “Львівської газети”.

Згідно із цим повідомленням, до порядку денного зборів внесено пункти про звіт голови правління щодо результатів фінансово-господарської діяльності підприємства за минулий рік та звіт голови Спостережної ради і визначення основних напрямків роботи на поточний рік.

Крім того, акціонери компанії планують провести розподіл прибутків за минулий рік і затвердити нормативи розподілу прибутків на 2004 рік. Також на порядок денний винесено питання про зміни до статуту компанії та відкликання і обрання голови та членів Наглядової ради і ревізійної комісії ВАТ “Західенерго”.

22 червня цього року вже відбувалися збори акціонерів цієї компанії, під час яких замість Петра Омеляновського, який на посаді голови правління працював з 2000 року, було обрано Петра Позігуна. Зміну ініціювало Мінпаливенерго, яке володіє 60,1% акцій підприємства. Водночас головою спостережної ради ВАТ „Західенерго“ було обрано першого заступника міністра палива та енергетики Олексія Шеберстова, а його заступником — директора департаменту енергетики Мінпаливенерго Богдана Дацишина. ВАТ „Західенерго“ є єдиною серед українських енергогенеруючих компаній, яка експортує електроенергію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *