ОСТАННІ НОВИНИ

Тривають відновлювальні роботи у гірських районах області

|

Тивають відновлювальні роботи у трьох районах області, що постраждали внаслідок стихійного лиха наприкінці липня. За даними прес-центру головного управління МНС у Львівській області, учора було проведено розчищення 40 метрів русла річки у селі Труханів та 30 метрів русла річки у селі Тишівниця Сколівського району.

У цьому ж районі влаштовано під’їзд до моста та підготовлено під засипку щебнем 30 м. зруйнованої дороги у селі Побук та відновлено зруйновану дільницю дороги довжиною 25 м. у селі Кам’янка. Також – завершено роботи по відновленню водозабору, котрий забезпечує водою с. Демня.

Натомість у Стрийському районі очищено 100 метрів річного русла у селі Верхня Луковиця та очищено 16 колодязів у цьому ж населеному пункті. За даними прес-центру, продовжено ремонтні роботи на 9 пошкоджених ділянках автодоріг та ремонтні роботи на пошкодженій ділянці автодороги Стрий–Івано-Франківськ–Чернівці. Як повідомляє прес-центр ГУ МНС у Львівській області, станом на сьогодні, підтоплених будинків уже немає. Повністю відновлено електропостачання та зв’язок в усіх населених пунктах, до всіх приватних господарств.

Стихійне лихо завдало збитків на 22 млн. гривень. Зазнали підтоплення та пошкодження різного ступеня 3386 будинків та присадибних ділянок у 51 населеному пункті Сколівського, Стрийського та Турківського районів, містах Бориславі і Моршині, на присадибних ділянках мешканців населених пунктів, які потрапили до зони підтоплення, знищено городину, пошкоджено або загинули посіви на площі 8018 га, пошкоджено 16 мостів та 57 км автомобільних доріг, 17 ліній електропередач 6-10 кВ, порушено водопостачання населення потерпілих районів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *