ОСТАННІ НОВИНИ

У палаці мистецтв – виставка китайської художниці

|

Сьогодні у Львівському Палаці мистецтв відбулося відкриття виставки репродукцій картин всесвітньо відомої китайської художниці Чжан Цуйін та фотовиставки, яка розповідає про історію виникнення та розвитку вчення Фалунь Дафа.

Це друга виставка Чжан Цуйін у Львові, на якій представлено більше п’ятдесяти репродукцій картин мисткині. Початок роботи над кожною картиною, які пишуться на рисовому папері, починається з вірша, який поети присвячують ще не створеному полотну. Основними мотивами творчості художниці є милосердя та співчуття до ближніх та навколишнього світу. Твори художниці – це подорож у світ істини, доброти, терпіння. Ці три засади є основою вчення Фалунь Дафа, прихильницею якого є Чжан Цуйін.

Вченню Фалунь Дафа присвячена фотовиставка. Прихильник Фалунь Дафа Віктор Поздняков повідомив Західну інформаційну корпорацію, що фотографії, представлені у Палаці мистецтв, розповідають про розвиток вчення, його основні засади та репресії, яких зазнають послідовники цього вчення у Китаї, де на засадах Фалунь Дафа живе майже сімдесят мільйонів людей.

Чжан Цуйін – китаянка, яка працює і мешкає в Австралії. За допомогою Фалунь Дафа вилікувалась від ревматичного артриту. Її творчість відзначена чисельними призами та винагородами в Європі, Австралії та Японії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *