ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада проспала літнє оздоровлення дітей - Ростислав Пелещишин

|

“Ми дуже пізно розподілили залишки бюджету міста Львова-2004. Фракція “Наша Україна” проігнорувала це голосування. У той час, коли потрібно було затверджувати фінансування на оздоровлення дітей міста, депутати-“нашоукраїнці” вирішували якісь свої чергові конфлікти, я б назвав це “розборки””, – заявив Західній інформаційній корпорації депутат Львівської міської ради, член депутатської групи “Наш Львів”, директор львівської СШ № 54 Ростислав Пелещишин.

“Це питання потрібно було узгоджувати до літа. Ця програма не може бути форс-мажорною, а повинна діяти принаймні з січня. Адже діти одразу після закінчення школи роз’їжджаються, а з кожною дитиною та її батьками потрібно індивідуально переговорити. І це “вдарило” по дітях, оскільки гроші прийшли з запізненням, в останній момент. Взагалі питання оздоровлення дітей влітку повинно плануватися ще зимою, а не в останній день”, – каже Ростислав Пелещишин.

За його словами, ще однією причиною неналежного відпочинку та оздоровлення дітей є те, що усі колишні піонерські табори, що діяли поблизу Львова та у самому Львові, зараз викуплені приватниками. “В жодній області такого немає. І тепер, коли держава має гроші платити за відпочинок дітей, їх просто немає куди везти”, – наголосив Ростислав Пелещишин.

“Найскладнішою та невирішеною ситуація з оздоровленням дітей є у місті Львові. За галузевою звітністю станом на 30 липня 2004 року у м. Львові оздоровлено 3 753 дитини, що становить 4,4% від загальної чисельності дітей міста шкільного віку. За даними СЕС протягом червня – липня 2004 року працювало 44 табори, оздоровлено 2 742 дитини, що становить 3,2% від загальної чисельності дітей шкільного віку. План – 34 126 дітей”, – інформація прес-служби головного управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *