ОСТАННІ НОВИНИ

КРУ пообіцяло працювати прозоріше

|

“Будь-які кошти, а насамперед державні, мають використовуватися ефективно”, – сказав сьогодні на круглому столі начальник контрольно-ревізійного управління Євген Романів. Він також наголосив, що зустріч у такому форматі відбувається вперше. Це насамперед зумовлено тим, що засоби масової інформації украй рідко висвітлюють діяльність КРУ. Щоб виправити таку ситуацію пан Романів сказав, що управління планує частіше і докладніше інформувати ЗМІ про свою діяльність, крім випадків, коли публікація інформації може зашкодити слідству.

На круглому столі також презентували журнал “Фінансовий контроль”. Головний редактор видання Євген Вербило зауважив, що журнал лише набирає обертів, і його зараз передплачує шість тисяч читачів.

За перше півріччя цього року КРУ у Львівській області провело 1465 ревізій і перевірок, у ході яких виявлено фінансові порушення, що привели до збитків на 15.6 мільйона гривень та на 460.2 мільйона гривень інших порушень. Така діяльність управління вилилась у 77 статей у пресі, 5 теле- та 25 радіопередач.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *