ОСТАННІ НОВИНИ

Іван Кириленко відвідав приватну агрофірму на Сокальщині

|

Віце-прем’єр-міністр України з питань агропромислового комплексу Іван Кириленко відвідав одне з кращих підприємств на Сокальщині приватну агрофірму “Білий стік” у с.Волиця Сокальського району. Іван Кириленко поспілкувався з працівниками підприємства, наголосивши, що уряд особливу увагу зосереджує на питанні підняття середньої заробітної плати у сільському господарстві, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

“Буде достойна заробітна плата – буде і хороший урожай. Ми ставимо завдання збільшити середню заробітну плату на кінець року до 400 гривень, адже неприпустимо, щоб люди працювали за зарплату нижчу від середнього прожиткового мінімуму ”, – сказав віце-прем’єр.

За словами керівника агрофірми Олега Іванчини, аби закінчити збір урожаю необхідно кілька днів сприятливої погоди.

За словами Івана Кириленка, його приємно здивувала позиція керівників Сокальської агрофірми, адже урожай ще не зібраний повністю, натомість вже тривають розрахунки з людьми, які здали господарству в оренду свої земельні та майнові паї.

У приватній агрофірмі “Білий стік” працює 162 особи, площа обробітку землі 2 тис.га. Середня зарплата на підприємстві – 280 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *