ОСТАННІ НОВИНИ

На вирішення проблеми гудронів відводиться місяць – Леонід Мельник

|

“Для мене як урядовця проблема з гудронами зовсім не бізнесова, а насамперед екологічна”, – сказав сьогодні на круглому столі, присвяченому ситуації з угорськими гудронами, заступник голови Львівської ОДА Леонід Мельник. Він також заявив, що усі інсинуації навколо цієї теми у газетних публікаціях є безпідставними.

“Ми не маємо права давати остаточну оцінку у цій проблемі, бо не є фахівцями цієї галузі. Нехай розбираються спеціалісти. Надлишок емоцій тут також недоречний, бо він тільки стоятиме на заваді вирішенню цієї складної проблеми”, – заявив пан Мельник.

Підводячи риску під виступами учасників круглого столу, Л.Мельник сказав, що у місячний термін ця проблема має бути вирішена. Зацікавлені народні депутати, враховуючи позицію громадськості, мають домовитися з керівництвом того чи іншого підприємства, яке перероблятиме гудрони. Якщо ж цього не буде зроблено і ситуацію не вдасться вивести з глухого кута, Л.Мельник готовий підписати звернення до МЗС про реімпорт відходів назад до Угорщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *