ОСТАННІ НОВИНИ

“Природа“ залишається на Площі Ринок

|

Примусове виселення ТП “Природа” на Площі Ринок, 36 мало відбутися сьогодні о десятій годині за рішенням Львівського господарського суду. Проте виселення не відбулося. За словами Віктора Савченка, заступника начальника штабу кандидата в президенти Олександра Мороза у Львові, виселення перенесли до рішення Львівського апеляційного суду, до якого Управління комунального майна подало апеляційну скаргу на рішення Львівського господарського суду про те, що прийняте рішення Господарського суду не було оголошене в суді.

А Олександр Коморний, юристконсульт Львівської комерційної академії, зазначаає, що судові виконавці склали акт, за яким виселення переносять на наступний тиждень через те, що прийшла вказівка зверху і до справи втрутилися депутати, а відтак ЛКА буде переоскаржувати рішення виконавчої служби, яка вже більше року не може виконати наказу Госродарського суду Львівської області про виселення ТП “Природа”.

Захисники магазину “Природа” стверджують, що їхнє виселення носить ще й політичний характер, адже в приміщенні магазину знаходиться громадська приймальня кандидата в Президенти України Олександра Мороза у Львові. Вони переконані, що сам інститут не функціонує, бо всі його приміщення здані в оренду, а від ТП „Природа“, який є власністю громади Львова, нічого не отримує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *