ОСТАННІ НОВИНИ

“Природа” не хоче виселятись

|

Сьогодні відбулася прес-конференція захисників магазину “Природа”, що на Площі Ринок, 36, який є єдиним державним магазином живої природи у Львові, щодо чергової спроби примусового виселення 10-го серпня 2004 року виконавчою службою Галицького районного управління юстиції м. Львова на користь Українського інституту проектування комп’ютерних систем обробки інформації в споживчій кооперації україни “Укоопінформпроект”.

Судова тяганина між магазином “Природа” та “Укоопінформпроект” триває вже близько десяти років. Господарський суд Львівської області визнав недійсним рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від п’ятого березня 2004 року, згідно з яким частину приміщення будинку на Площі Ринок, 36 визнали комунальною власністю громади міста. Але захисники магазину “Природа” називають виселення незаконним , посилаючись на ухвалу Львівського апеляційного господарського суду від 27 липня про зупинення виконавчого провадження про виселення. Скаржаться вони ще й на те, що попередження про виселення прийшло лише в п’тницю і не було змоги належним чином підготуватися до нього.

У разі виселення магазин “Природа” опиниться “на вулиці”, тому що нового приміщення, за словами директора Валерія Смислова їм не знайти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *