ОСТАННІ НОВИНИ

ЛАЗ презентував автобус для аеропортів

|

Новою розробкою ЗАТ “ЛАЗ” став аеропортівський автобус АХ-183, який презентували у липні на Міжнародному аеропорту “Жуляни”(Київ) – про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі ЗАТ “Львівський автомобільний завод”.

На презентації автобусу ЛАЗ АХ-183 Аеропорт були представники авіакомпаній “Аеросвіт”, АК “МАУ”, “Бориспіль”, “Маріуполь”, “Одеса”, “Сімферополь”.

Директор аеропорту “Київ” Д. Г. Зілєв відзначив, що автобус зарекомендував себе з позитивного боку. Пан Зілєв зазначив, що для ефективного обслуговування пасажирів КП МА “Київ” необхідно, як мінімум, три автобуси ЛАЗ АХ-183 Аеропорт.

Голова “Асоціації аеропортів України” А. М. Троценко у своєму виступі підкреслив, що на сьогоднішній день в аеропортах України використовуються моделі автобусів, котрі вже давно застаріли, тому в Україні назріла гостра потреба в автобусах такого рівня як ЛАЗ АХ-183 Аеропорт. Саме такі машини потрібні для поліпшення якості обслуговування пасажирів та підвищення іміджу аеропортів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *