ОСТАННІ НОВИНИ

“Філіп Морріс” схвалює дії правоохоронців на Винниківській тютюновій фабриці

|

Компанія “Філіп Морріс” поширила заяву стосовно подій, пов’язаних із нападом на Львівську тютюнову фабрику. Західна інформаційна корпорація подає повний текст заяви:

“З численних статей, що з’явилися в засобах масової інформації, Філіп Морріс Інтернешнл Менеджмент (Philip Morris International Management, S.A.), що в Швейцарії, дізналася про нещодавній рейд українських правоохоронних органів на Львівську тютюнову фабрику.

Компанія Філіп Морріс Інтернешнл схвалює дії українських правоохоронних органів, спрямовані на вирішення питань контрафакту/підробки наших торгових марок в Україні. Заходи, вжиті правоохоронними органами, розкрили незаконне виробництво, розповсюдження та продаж контрафактної тютюнової продукції в Україні. Президент України визначив питання боротьби з підробкою тютюнової продукції в країні як одне з пріоритетних. Компанія Філіп Морріс Інтернешнл вітає такі кроки у вирішенні цієї важливої та давньої проблеми.

Компанія Філіп Морріс Інтернешнл всебічно співпрацює з українськими правоохоронними органами. У минулому така співпраця призвела до успішних заходів з конфіскації контрафактної продукції та виявлення фабрики, що виробляла підробні сигарети. У випадку з Львівською тютюновою фабрикою, Компанія Філіп Морріс Інтернешнл одержала відповідну інформацію стосовно підробки наших торгових марок та за попередніми домовленостями з урядом, надала цю інформацію правоохоронним органам для їх подальшої оцінки та відповідних дій. Правоохоронні органи незалежно зініціювали розслідування, базуючись на власному аналізі фактів, та в односторонньому порядку вирішили вжити заходів проти Львівської тютюнової фабрики. Наразі це справа, яка знаходиться в руках правоохоронних органів.

Група з питань цілісності бренду Компанії Філіп Морріс Інтернешнл (The Brand Integrity Group, Philip Morris International), що в Швейцарії, відповідає винятково за захист наших торгових марок проти підробок у всьому світі. Ця група продовжуватиме відповідати на офіційні запити від українських правоохоронних органів щодо цієї справи та інших підозрілих дій, пов’язаних з підробкою товарів, а також співпрацювати з інших питань. Ми переконані, що співпраця громадського й приватного секторів як в Україні, так й в інших країнах по всьому світі – є найкращим шляхом в досягненні нашої цілі – викорінити підробки”.

31 липня близько двадцяти озброєних автоматами молодиків з масками на обличчі скоїли напад на Львівську тютюнову фабрику. Увірвшись на територію фабрики, невідомі, погрожуючи зброєю працівникам охорони, змусили їх відчинити двері всіх виробничих приміщень і цехів. Після 40-хвилинного огляду нападники залишили територією фабрики, нічого із собою не забравши.

Як з’ясувалося пізніше, нічний візит на Львівську тютюнову фабрику здійснили працівники столичних податкової міліції та СБУ. Підставою для вчиненої перевірки стала інформація про те, що ніби-то на складах підприємства зберігається велика партія “лівих” цигарок з маркою “Філіп Моріс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *