ОСТАННІ НОВИНИ

“Скільки мене ще мають бити, палити майно та перевіряти, щоб правоохоронці звернули на це увагу?… ” - Світлана Саєвич.

|

Сьогодні власниця ТзОВ ”Львівські віконні сиситеми” та торгового дому “Галпідшипник” Світлана Саєвич намагалася пояснити ситуацію, яка склалась за останні півтора року довкола її бізнесової діяльності. Зокрема це стосувалося пожежі, що трапилась вчора у цеховому приміщенні ТзОВ „Львівські віконні системи”.

Як виявилось пожежа трапилась внаслідок підпалу. З пояснень охоронця цеху стало зрозуміло, що до приміщення, погрожуючи зброєю, увірвались невідомі в масках та обливши обладнання бензином підпалили його. Пані Саєвич каже, що це не перший випадок перешкоджання її діяльності. 18 травня цього року була пожежа у складах “Галпідшипника”. 18 листопада минулого року, під час ремонтних робіт у майбутньому цеху “Віконних систем”, також було вчинено підпал. А 25 лютого 2004 року в під’їзді будинку, де мешкає пані Саєвич, на неї було вчинено напад. Також Світлана Саєвич каже, що до нападу та після нього їй погрожували фізичною розправою.

За словами пані Саєвич після кожного її звернення до правоохоронних органів до неї приходять не з тим, щоб відкрити справу та розслідувати, а присилають різноманітні перевірки. Зокрема, за останній рік діяльності “Галпідшипник” 18 разів перевіряла податкова та чотири перевірки було здійснено відділом боротьби з економічною злочинністю, ТзОВ ”Львівські віконні сиситеми” за неповних два місяці також неодноразово перевіряли.

За словами Світлани Саєвич всі підпали та погрози мають одного замовника і всі люди, які працюють в віконному бізнесі його знають, але не називає ім’я диверсанта, бо каже, що це мають зробити слідчі органи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *