ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Самбора постійно створює конфлікти – Орест Данчевський

|

“У Самборі триває самоочищення “Нашої України” від людей, які шкодять блоку Віктора Ющенка. Жодних політичних замовлень я не виконував”, — заявив Західній інформаційній корпорації керівник Самбірського районного штабу “Нашої України” Орест Данчевський.

“Тарас Тершовчин, хоча й каже, що підтримує “Нашу Україну”, відсторонився від блоку. Більш того Тарас Іванович постійно ініціює конфлікти, намагається розвивати ті локальні конфлікти, які вже є в середовищі блоку”, — каже Орест Данчевський. Як він наголосив, саме через це він і поїхав працювати до Самбора.

“Тим паче це було рішення Петра Олійника. Він щиро здивувався, коли дізнався про заяви пана Тершовчина (ніби то йому обіцяв Петро Олійник), що я заберуся із Самбора. Ми вже не раз просили Тараса Івановича зменшити тиск на представників “Нашої України” у Самборі, не нагнітати конфлікти у середовищі блоку. Але це не дало жодного ефекту. Є рішення судів про те, аби міський голова поновив на роботі у виконавчій гілці влади Самбірської міськради працівників – “рухівців”. Він поновив лише одну жінку, та й то щотижня виголошує їй безпідставні догани. З цим же потрібно якось боротися”, — каже Орест Данчевський.

На думку Ореста Данчевського конфлікт, що трапився у Самборі, не є жодним політичним замовленням. “У Самборі триває самоочищення “Нашої України” від людей, які шкодять блоку Віктора Ющенка”, — наголосив Орест Данчевський.

Учора міський голова Самбора Тарас Тершовчин заявив, що керівник міськрайонного штабу Віктора Ющенка Орест Данчевський виконує політичне замовлення народного депутата Ярослава Кендзьора. Він наголосив, що політрада “Нашої України” на Львівщині під тиском Ярослава Кендзьора приймає рішення, які дискредитують блок “Наша Україна”

У газеті “Самбірські вісті” мер Самбора Тарас Тершовчин звинуватив керівника міськрайонного штабу Віктора Ющенка Ореста Данчевського в організації проти нього “заколоту” у міській раді. У коментарі газеті міський голова заявив, що за такі дії Данчевського “буде видворено із Самбора” і що нібито йому це пообіцяв Петро Олійник – керівник Львівського обласного штабу Віктора Ющенка.

Петро Олійник спростував твердження міського голови Самбора, заявивши, що саме Тарас Тершовчин провокує на Самбірщині політичні протиріччя. Олійник звинувачує міського голову Самбора Тараса Тершовчина у розпалювані політичних конфліктів на Самбірщині. Представники “Нашої України” заявляють, що через радикальні та непродумані дії мера Самбора, в місті погіршилося сприйняття представників блоку “Наша Україна”, а також зменшився президентський рейтинг Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *