ОСТАННІ НОВИНИ

Творчість Руслани оцінили сексменшини

|

Переможниця цьогорічного „Євробачення“ виступила у якості хедлайнера (головної “зірки” концерту) на одному з найяскравіших та найбільш вражаючих фестивалів сексуальних меншин у Європі. Екзальтована публіка три рази викликала Руслану“на біс!” під час її виступу на закритті міжнародного фестивалю Stockholm Pride Festival у Швеції.

Попри неоднозначну реакцію щодо цього з боку деяких представників української громадськості та преси, співачка дотрималася своєї принципової позиції. У короткому коментарі після приземлення Руслана ще раз наголосила: “Хоч я сама і не належу до представників сексуальних меншин, проте абсолютно переконана, що кожна людина має право почути і бути почутою. Публіка цього фестивалю – фантастична! І я би не змогла себе поважати, якщо би відмовила їм у своєму виступі лише з тої причини, що в нас різні погляди на секс.”

Окрім безпосередньо виступу на сцені, повідомляє офіційний сайт співачки, Руслана також взяла участь в урочистому параді Pride Parade, що пройшов вулицями шведської столиці. За яскравістю і видовищністю цей захід можна порівнювати з карнавалом в Ріо-де-Жанейро, або Love Parade у Берліні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *