ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська молодь допомогла карпатському трамваю

|

Львівська міська організація Української народної молодді спільно з Галицькою Асоціацією Технологів та ГО „Карпатський трамвай” з 27 липня по 1 серпня провели поблизу с. Вигода Долинського району Івано-Франківської області навчально-оздоровчий табір „Допоможемо Карпатському трамваю!”.

За словами голови ЛМО УНМ Єлізавети Діденко „Учасники табору долучились до впорядкування території Солотвинського лісництва , провели сходження на г. Магуру, ознайомились з станом вузькоколійної залізниці Вигода – Миндунок Солотвинський – Соболь та долучились до проведення ремонтно-відновлювальних робіт на цьому відтинку залізниці. На жаль здійсненню ряду інших поставлених завдань перешкодили несприятливі погодні умови спричинені зливами та повінню”

Голова ГО „Карпатський трамвай” Андрій Басараб додав, що молодіжний табір у Вигоді проходить вже вдруге, а допомога розвитку вузькоколійної залізниці, як туристичного транспорту є реальним внеском львівської молоді у пропагуванні відпочинку в Українських Карпатах, повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *