ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський не заплатить $ 3 000 Суркісу

|

Почесний президент ФК Карпати, народний депутат Петро Димінський не збирається платити штраф, накладений на нього Бюро Професійної футбольної ліги (ПФЛ), повідомляє „proUA

Нагадаємо, ПФЛ оштрафувало Димінського на 3 000 доларів за його висловлення про те, що „футбол став акціонерним товариством закритого типу підпільного для бізнесу“ і пред’явлення обвинувачень ФФУ у всіх проблемах, які спіткали львівську команду.

Димінський прокоментував цю новину в такий спосіб: „Він що – суддя – Суркіс чи хтось там інший? Вони не мають права мене штрафувати, по-перше. По-друге, це – смішно, я народний депутат. На депутата можуть накласти стягнення тільки з дозволу Верховної Ради“.

Нагадаємо, що минулого понеділка рішення Бюро ПФЛ підтвердив і Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) ФФУ. У протоколі КДК зазначається: „Попередити Почесного президента ФК „Карпати“ Димінського П. про неможливість некоректних, необ’єктивних і необгрунтованих обвинувачень у ЗМІ на адресу ФФУ, клубів та їхніх офіційних представників“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *