ОСТАННІ НОВИНИ

Суркіс відібрав у Петра Димінського 3000 доларів

|

Президент львівських „Карпат“ Петро Димінський оштрафований Бюро ПФЛ на 3 000 у.о за свої припущення про те, що „футбол став акціонерним товариством закритого типу підпільного для бізнесу“ та звинуватив ФФУ у всіх проблемах, які спіткали його команду. У понеділок рішення Бюро ПФЛ підтвердив і Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) ФФУ.

У протоколі КДК значиться: „Попередити Почесного президента ФК „Карпати“ Димінського П. П. про неможливість некоректних, необ’єктивних та необґрунтованих звинувачень у ЗМІ на адресу ФФУ, клубів та їх офіційних представників, повідомляє champion.com.ua.

Нагадаємо, що Димінський висловив припущення, що ФК „Карпати“ „плавлять“ судді та президенти деяких команд, що домовилися між собою. Після цього ФФУ було проведене розслідування результатом якого стало рішення за яким виходило, що у всіх своїх проблемах львівський клуб винуватий самий.

До речі, на останньому виконкомі ФФУ президент Григорій Суркіс був натякнув Равілю Сафіулліну, що його організація повинна розібратися з неетичними висловлюваннями Димінського. Як бачимо, розібралися дуже швидко, хоча, для президента ФК „Карпати“ Димінського, який до того ж є народним депутатом України 3000 у.о це не та сума за якою він буде сумувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *