ОСТАННІ НОВИНИ

99 перевізників позбулися договорів на перевезення

|

З 99-ма перевізниками розірвано договори на 174 міжміських та приміських маршрутах з причин невиконання перевізником умов договору, йдеться у повідомленні прес-служби облдержадміністрації. Причини такого вчинку: некоректна поведінка водія, великий рівень шуму в салоні, відсутність відповідної екіпіровки, переобладнання транспортного засобу не відповідає вимогам чинного законодавства.

На особливому контролі в облдержадміністрації знаходиться питання пільгових перевезень. За інформацією начальника управління транспорту та зв’язку ОДА Володимира Бойка, нещодавно у Львівську облдержадміністрацію надійшла скарга, в якій наведено факт відмови водія мікроавтобуса, який працює на приміському маршруті, перевозити громадян пільгових категорій – репресованих. Цей водій висадив з мікроавтобуса особу – реабілітованого, порушивши при цьому статтю 6 Закону України “Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні”.

Керівника автопідприємства, яке здійснює пасажирські перевезення на цьому напрямку, зобов’язано провести з водіями додатковий інструктаж з виконання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, пільгових перевезень та культуру обслуговування пасажирів і попереджено про недопустимість безпідставної відмови в пільговому проїзді. За словами Володимира Бойка, до перевізників, які і надалі будуть порушувати Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, вживатимуть заходів адміністративного впливу аж до розірвання договору на перевезення пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *