ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти стверджують, що їх агітаторів на Львівщині переслідують

|

На Львівщині переслідують агітаторів територіальних виборчих штабів кандидата у президенти України Олександра Мороза, які проводять збір підписів на підтримку лідера соціалістів”, – повідомила Західній інформаційній корпорації другий секретар Львівського обкому СПУ Ольга Стабровська.

О.Стабровська поінформувала ЗІК, що протягом останніх двох днів було зафіксовано чергові прецеденти: у місті Новий Розділ невідомий напав на жінку-агітатора, яка саме проводила збір підписів, вирвав у неї підписний лист та при свідках розірвав його, погрожуючи представнику виборчого штабу “переламати руки-ноги”, якщо вона надалі збиратиме підписи за О.Мороза.

Аналогічний випадок стався в одному з сіл Яворівського району, де невідомі особи під час збору підписів погрожували двом представникам місцевого виборчого штабу, що “втоплять з кінцями”, якщо ті будуть агітувати людей ставити підписи “за Мороза”.

За словами О.Стабровської, львівські соціалісти вже двічі зверталися із відповідними заявами у ЦВК – про переслідування на Львівщині представників територіальних виборчих штабів, які проводять підписну кампанію на підтримку О.Мороза . “Однак переслідування і погрози продовжуються, тому ми будемо і надалі адекватно реагувати на всі прояви насильства проти представників О.Мороза”, – наголосила другий секретар обкому СПУ.

За словами О.Стабровської, на 2 серпня у Львівській області на підтримку О.Мороза вже зібрано близько 30 тис. підписів. Збір підписів соціалісти планують завершити 10 серпня.

Ольга Стабровська також повідомила, що соціалісти планують розміщувати агітаційні матеріали безпосередньо на дверях Львівської облдержадміністрації, Львівської міської ради, райдержадміністрацій, міських, сільських і селищних рад області, які не забезпечили встановлення агітаційних стендів. Якщо представники влади до кінця цього тижня не встановлять необхідних стендів для агітлітератури, то львівські соціалісти вдадуться до акцій протесту”, – повідомила Західній інформаційній корпорації другий секретар львівського обкому СПУ Ольга Стабровська.

“Наші звернення щодо встановлення стендів влада ігнорує. Можливо, після того, як ми розвішаємо плакати та листівки на дверях будівель влади, то вони відреагують”, – зазначила О.Стабровська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *