Колишні військовослужбовці отримали центр працевлаштування

|

30 липня у Львові відкрили Західний регіональний центр перепідготовки та працевлаштування військовослужбовців звільнених у запас та тих, що пішли у відставку.

Західний регіональний центр перепідготовки та працевлаштування військовослужбовців звільнених у запас та тих, що пішли у відставку, діяв у Львові починаючи з 1999 як підрозділ ДП ”Захід Інтелект”. Після того, як підприємство збанкрутувало, Центр призупинив свою діяльність. За час роботи Центру 1 600 військовослужбовців мали змогу пройти перепідготовку, 600 осіб було працевлаштовано.

1 липня Центр офіційно розпочав свою діяльність у складі Львівського інституту МАУП. Співпраця між МАУП, директором якого є Любов Лелик, та ЗРЦП на чолі з Андрієм Роєм почалась в березні цього року, коли було проведено набір п’ятнадцяти військовослужбовців на комп’ютерні курси. 30 липня випускники курсів отримали дипломи операторів комп’ютерного набору.

На Львівщині протягом 2004 року було звільнено у запас та вийшло у відставку 3800 військовослужбовців, частина – без права на пенсію.

З сімнадцяти тисяч військових пенсіонерів, третина бажає пройти перепідготовку, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *