ОСТАННІ НОВИНИ

У збройному нападі на тютюнову фабрику її комерційний директор звинувачує “Філіп Моріс”

|

31 липня о 4 годині 15 хвилин близько двадцяти озброєних автоматами молодиків з масками на обличчі скоїли розбійний напад на Львівську тютюнову фабрику. Бандити під’їхали до прохідної підприємства на мікроавтобусі зеленого кольору із затемненими вікнами, увірвалися в приміщення служби охорони і погрожуючи зброєю змусили працівників охорони відчинити двері всіх виробничих приміщень і цехів.

Як повідомив Західній інформаційній корпорації комерційний директор Львівської тютюнової фабрики, депутат Львівської міської ради Григорій Козловський, нападники нічого не взяли. За словами Г.Козловського, вони, ймовірно, “переслідували мету не пограбування, а, хотіли, очевидно, щось підкинути в приміщення, однак в цьому їм щось завадило”.

Нападники перебували на території фабрики близько 40 хвилин, заблокувавши можливість телефонного зв’язку та виклику правоохоронців, після “інспекції” виробничих приміщень вони зникли з місця події.

Внаслідок нападу один з охоронців підприємства госпіталізований у 8-му міську лікарню Львова із серцевим нападом.

Правоохоронці Личаківського райвідділу внутрішніх справ Львова, які прибули на місце події, затримали підозрюваного в організації збройного нападу – колишнього міліціонера у відставці.

Коментуючи версії цього резонансного нападу, Г.Козловський наголосив, що “ми володіємо інформацією, зрештою, це частково підтвердив і затриманий, що замовником нападу виступила американська тютюнова компанія “Філіп Моріс”, представники якої заплатили чималу суму грошей колишньому правоохоронцю, який, судячи з усього, для виконання поставленої задачі винайняв злочинців”.

“Компанія “Філіп Моріс” є бандитом №1 на українському ринку, яка використовує брудні методи боротьби з конкурентами. Вони прагнуть “нагнути” українського виробника і стати монополістом тютюнової продукції в Україні. Львівська тютюнова фабрика на даний час є найбільшим виробником на українському ринку тютюнової продукції, тому ця акція була спрямована на залякування та підрив авторитету львівських виробників тютюнової продукції”, – зазначив Г.Козловський.

Зі слів Г.Козловського, керівництво фабрики з приводу вчиненого нападу звернулося із заявами у Службу безпеки України, прокуратуру та міліцію вимагаючи “повного і швидкого розслідування скоєного нападу”.

Г.Козловський запевнив, що з понеділка підприємство працюватиме у звичному режимі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *