ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник і Таліпов звинуватили владу у побитті Григорія Созіна

|

Обласні штабу кандидатів у Президенти Віктора Ющенка та Олександра Мороза розповсюдили сьогодні заяву з приводу побиття довіреної особи Олександра Мороза по Григорія Созіна. Заяву підписали керівники штабів Петро Олійник та Євген Таліпов. Подаємо її текст повністю:

“Львівський обласний штаб Віктора Ющенка та Львівський обласний штаб Олександра Мороза висловлюють глибоке обурення з приводу побиття у м.Львові 29 липня довіреної особи кандидата у президенти України Олександра Мороза по 118 територіальному виборчому окрузі, першого секретаря Сихівського райкому СПУ Григорія Созіна. Ми розцінюємо це як свідому провокацію з боку влади, метою якої є пересварити дружні політичні партії та блоки партій, що стоять на демократичних засадах розвитку.

Блок Віктора Ющенка у Львівській області та Львівська обласна організація Соціалістичної партії України у грудні минулого року підписали угоду про співпрацю. Рамками угоди передбачена спільна координація зусиль у передвиборчий період. Випадок із побиттям довіреної особи кандидата у президенти Олександра Мороза говорить про те, що президентська влада зацікавлена, аби відносини між Блоком Ющенка та СПУ на Львівщині почали носити конфронтаційний характер. Більш того, влада зацікавлена, щоб 2 серпня у Києві так і не була підписана Угода про чесні вибори між Віктором Ющенком та Олександром Морозом.

Влада не досягнула бажаного результату. Львівський обласний штаб Віктора Ющенка та Львівський обласний штаб Олександра Мороза і далі спільно координуватимуть свою діяльність у передвиборчий період, керуючись принципом ведення виборчої кампанії за чесними та прозорими правилами”.

Учора увечері о 21.00троє невідомих в районі „Санта-Барбари”, що на Сихові напали і побили довірену особу кандидата у президенти Олександра Мороза по 118 виборчому округу Григорія Созіна. Созін разом з дружиною розклеював звернення Олександра Мороза до виборців. Невідомі підійшли до них і, нецензурно виражаючись, почали бити Созіна. При цьому вони вимагали пояснити, хто дав право Созіну розвішувати агітаційні матеріали.

Григорій Созін звернувся з заявою у Сихівський РВ м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *