ОСТАННІ НОВИНИ

Завершальний етап велопробігу Соснівка-Говерла-Соснівка

|

Сьогодні львів’яни мали змогу привітати учасників велопробігу Соснівка-Говерла-Соснівка на завершальному етапі їхнього маршруту на площі перед Оперним театром. Проїхавши за 22 дні 1080 кілометрів, учасникам залишилось лише подолати відстань від Львова до Соснівки. Велопробіг, що проходить у межах благодійної програми “Допоможемо дітям вирости здоровими” організував благодійний фонд “Еко-милосердя”, а генеральним спонсором виступив Володимир Кожан, почесний консул республіки Казахстану у Львові.

Сьогодні він привітав велосипедистів і пообіцяв свою допомогу у проведенні наступних велопробігів.

До участі запрошені 16 дітей з Соснівки (з них п’ятеро дівчат), які перенесли фтористу інтоксикацію, хворі на флюороз та гіпоплазію зубів, плюс четверо осіб, які супроводжували їх. До речі, наймолодшому учаснику 13 років.

За час акції учасники проїхали повз такі мальовничі місця Західної України як Львів, Жидачів, Галич, Івано-Франківськ, Яремче, Хуст, Синевир тощо. Під час сходження на Говерлу велосипедисти зустрілись із Віктором Ющенком, лідером блоку “Наша Україна”.

Наступного року фонд “Еко-милосердя” планує організувати для дітей Соснівки I-ий дитячий міжнародний велопробіг (Соснівка-Геран) на 3 тисячі кілометрів, під гаслом „Молодь за єдину Європу“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *