ОСТАННІ НОВИНИ

Побито довірену особу Олександра Мороза

|

Троє невідомих напали і побили довірену особу кандидата у президенти Олександра Мороза по 118 виборчому округу Григорія Созіна, ― повідомив керівник Львівського обласного виборчого штабу Олександра Мороза Євген Таліпов. Подія сталась учора о 21.00 у Львові в районі „Санта-Барбари”, що на Сихові.

Григорій Созін разом з дружиною розклеював звернення Олександра Мороза до виборців. Невідомі три особи віком 25-28 років підійшли до них і, нецензурно виражаючись, почали бити Созіна. При цьому вони вимагали пояснити, хто дав право Созіну розвішувати агітаційні матеріали.

Григорій Созін звернувся з заявою у Сихівський РВ м. Львова.

Євген Таліпов вважає, що відповідальність за цей інцидент в першу чергу несе міська влада Львова. яка до цього часу не облаштувала стенди для розміщування агітаційних матеріалів, що й спровокувало дану ситуацію.

Як повідомляло агентство, львівські обласні штаби кандидатів у президенти висловили занепокоєння з приводу порушення міською та обласною владою виборчого законодавства у частині забезпечення прав кандидатів на розміщення візуальної інформації та реклами.

Згідно чинного закону, за 120 днів до виборів місцева влада повинна підготувати рекламні щити, на яких кандидати мають право розміщати свою наочну агітацію і повідомити про це штаби кандидатів. Зі свого боку, кандидати мають право проводити наочну агітацію з моменту своєї реєстрації, повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *