Рятувальники МНС визволили напівзатоплену машину

|

Вчора близько одинадцятої години вечора в Сколівському районі в результаті сильних опадів вийшла з берегів річка Орявчик. Внаслідок цього була підтоплена частина траси Київ-Чоп, рух на якій не припинявся, та ряд господарських будівель розташованих поблизу ріки. На допомогу мешканцям було відряджено відділення рятувальників на спецавтомобілі з міста Сколе в складі 5 чоловік.

Коли рятувальники мчали в напрямку села Орявчик, на їх шляху трапився автомобіль ВАЗ-2101, що був затоплений на узбіччі грунтової дороги. У ньому знаходились люди, які стали заручниками власного транспортного засобу і не могли самостійно вибратися назовні. За допомогою спеціальних пристосувань рятувальники провели операцію з порятунку машини та її власників – Андрія Павлуковича та Надії Даців.

Аби запобігти подібним неприємностям, що можуть трапитися з автомобілістами, рятувальники організували чергування на трасі Київ-Чоп для розчистки доріг від каміння та деревини з лісових масивів, повідомляє прес-центр Головного управління МНС в Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *