ОСТАННІ НОВИНИ

Промисловість зростає завдяки машинобудуванню

|

За перше півріччя 2004 року ріст обсягу промислового виробництва склав 12.8 відсотків проти 9.4 прогнозованих програмних завдань, тобто промислової продукції вироблено понад 50 відсотків завдання програми, повідомив заступник голови ЛОДА Степан Лукашик.

Основна частка у цьому обсязі належить промисловості, підприємства якої наростили виробництво на 15.5 відсотків. Зокрема найбільший ріст спостерігається у деревообробній та машинобудівній галузях.

На підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води обсяг виробництва скоротився на 10.6 відсотків. Скорочення виробництва відбулося в основному за рахунок зменшення обсягів виробництва на найпотужнішому підприємстві галузі Добротвірській ТЕС на 18.3 відсотка.

Найбільший ріст промисловості спостерігається у Городоцькому (35 %), Радехівському (30 %) районах та у місті Моршин (близько 42 %).

Водночас скоротили випуск продукції підприємства Кам’янка –Бузького району (на 11.3 %) та міст Червонограда (11.5%) і Нового Роздолу (11.6%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *