ОСТАННІ НОВИНИ

Перекриття Зеленої завдало серйозних збитків “Львівелектротрансу” – Олег Білокурий

|

8-9 тисяч гривень – така орієнтовна сума збитків ЛКП “Львівелектротранс” від блокування мешканцями відомчих гуртожитків вулиці Зеленої. Про це заявив директор “Львівелектротрансу” Олег Білокурий.

За словами Олега Білокурого, подібна ситуація вже була у кінці квітня, коли під час перекриття мешканцями вулиці Зеленої було заблоковано рух тролейбусів трьох маршрутів: №№ 11, 16 та 24. У результаті цього ЛКП “Львівелектротранс” зазнав збитків у розмірі 12 тисяч гривень. Тоді підприємство подало заяву у прокуратуру міста, звідки ця заява була скерована в районну прокуратуру, потім у міліцію району. Звідти “Львівелектротрансу” надійшла відповідь про те, що вони не вважають збитками блокування траснпортних комунікацій.

Зараз, зазначає Олег Білокурий, картина знову повторюється. Позавчора і учора “Львівелектротранс” потерпів збитки на 8-9 тис.грн. Це додаткові збитки підприємствові, яке знаходиться не в найкращій ситуації, але і в такій ситуації старається перевозити пасажирів. Директор ЛКП „Львівелектротранс” зазначає, що підприємство перевозить пільгові категорії населення, надає послуги для найнезахищеніших верств населення. Причому за безкоштовне перевезення пільгових категорій кошти з державного бюджету не завжди вчасно відшкодовуються.

Директор ЛКП “Львівелектротранс” Олег Білокурий звернувся до мешканців міста з проханням не до блокувати вулиць у конфліктних ситуаціях, намагаючись знаходити інші методи вирішення проблем. Адже у подібних випадках страждає насамперед населення Львова.

Протягом двох останніх днів близько 100 мешканців відомчих гуртожитків перекривали рух транспорту по вулиці Зеленій. У такий спосіб вони протестували проти того, що ВАТ “Львівгаз” припинив подавати газ у гуртожитки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *