ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати рад Львівщини незадоволені розподілом бюджетних субвенцій

|

Керівництво обласної державної адміністрації подало проект розподілу субвенції з Державного бюджету у області, проте і депутати облради, і керівники райрад, і мери міст не згодні із таким розподілом, зважаючи на недостатність виділених сум та неадекватність запропонованих об’єктів інвестування.

Проу це йшлося на сьогоднішньому засіданні правління обласної Асоціації місцевих рад „Ради Львівщини“, повідомляє прес-служба обласної ради. Голови районних рад та мери міст були обурені тим, що до проекту інвестиційного списку держадміністрація включила об’єкти без їх погодження.

Тому депутати обласної ради підготували альтернативний план розподілу коштів між районами, який передбачає врахування всіх коштів, що отримає область на виконання інвестиційних проектів та їх рівномірний розподіл із врахуванням мешканців районів та міст. На наступній сесії облради, що мала би відбутися на початку серпня, депутати планують затвердити такий розподіл. Якщо сесію не вдасться скликати через її блокування депутатами групи „Соціальна справедливість“, то ці кошти для Львівщини взагалі можуть бути втрачені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *