ОСТАННІ НОВИНИ

Лавринович розбереться зі скаргами львів’ян

|

Колегія облдержадміністрації, на якій розглянуть роботу зі зверненнями громадян в обласні владні органи, відбудеться завтра. На засідання колегії прибуде Міністр юстиціцї України Олександр Лавринович. Саме він, згідно урядового розпорядження від 2 грудня 2002 року, забезпечує взаємодію Кабміну з місцевими органами влади.

Протягом першого півріччя 2004 року кількість звернень і скарг громадян до ОДА зросло на 10,5% . Подіьна тенденція спостерігається і обласним управлінням юстиції, куди за 6 місяців цього року поступило майже на 4% більше заяв, пропозицій та скарг від мешканців області.

Колегія ОДА планує розглянути хід реалізації другого етапу Стратегії подолання бідності на Львівщині та результати роботи господарства області. Міністр юстиції вважає, що ці питання безпосередньо пов’язані з причинами, що змушують наших краян скаржитися та звертатися до владних органів. За інформацією ОДА, 54% звернень мешканців Львівщини стосується питань матеріальної допомоги та соціального забезпечення. Основна маса громадян, які звертаються до облдержадміністрації – це пенсіонери, багатодітні сім’ї, інваліди, потерпілі від аварії на ЧАЕС, учасники бойових дій, що свідчить про низьку соціальну захищеність цих категорій населення.

Олександр Лавринович також проведе відкрите засідання колегії Львівського обласного управління юстиції, на якому підведуть результати роботи системи юстиції Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *