ОСТАННІ НОВИНИ

“Батьківщина“ незадоволена „Відродженням“

|

Обласна організація партії „Батьківщина“ розповсюдила заяву, в якій піддала гострій критиці методи розбудови осоредків нової партії „Відродження“ та запропонувала транспортникам свою підтримку. Подаємо текст заяви повністю:

„Новостворена партія “Відродження” , яку очолює державний службовець, міністр транспорту України Георгій Кірпа, обрала для розбудови своєї політичної організації шлях, який суперечить не лише чинному законодавству, а й людським моральним засадам. Про це свідчать факти тиску на медиків відомчої лікарні Львівської залізниці, де лікарів і медсестр зобов’язують заповнити анкети на вступ у партію “Відродження”, заплатити 10 гривень членських внесків, загрожуючи відмовникам звільненням не тільки з посад, але й з роботи.

Аналогічні сигнали поступають також з інших підрозділів Львівської залізниці, де боячись адміністративної розправи, написали заяви про вступ в партію люди, які вже є членами інших політичних організацій.

Засуджуючи подібні методи насилля над демократією, порушеннями конституційних прав на свободу переконань, намагання нечесними методами під час президентських виборів зберегти злочинну владу, ми звертаємося до органів прокуратури дати праву оцінку фактам, закликаємо транспортників проявити принципову громадянську позицію, відстояти політичні права та свободи і пропонуємо їм свою підтримку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *