ОСТАННІ НОВИНИ

У Краківці відбулась консультаційна нарада заступників міністрів України та Польщі

|

Учора, 27 липня, на Міжнародному автомобільному пункті пропуску “Краківець” відбулись консультації заступників міністрів закордонних справ України та Польщі щодо прикордонного співробітництва, — про це Західну інформаційну корпорацію повідомив начальник управління міжнародних відносин Львівської ОДА Тарас Жолубак.

На зустрічі йшлося про розбудову мережі пунктів пропуску та взаємодію контрольних служб. Було обговорено особливості візового режиму, запровадженого для громадян України, які їдуть до Польщі, питання прикордонної безпеки. Результатом цих консультацій повинні стати рекомендації для урядів України та Польщі з поглиблення прикордонної співпраці двох країн.

Українську сторону представляв заступник міністра закордонних справ України Валентин Наливайченко, польську — заступник державного секретаря Міністерства закордонних справ Польщі Якуб Вольські. Участь у консультаціях брали представники Міністерств закордонних справ України та Польщі, керівники та представники служб охорони кордону, митниці. До складу української групи увійшли представники Міністерства транспорту, обласних адміністрацій Львівської, Волинської, Закарпатської областей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *