ОСТАННІ НОВИНИ

Услід за Говерлою активісти УНП прибрали Високий Замок

|

Толоку на верхівці найвищої львівської вершини – Високого Замку, – провели у суботу, 24 липня, активісти Галицької районної організації Української народної партії, повідомила прес-служба ЛОО УНП.

Як повідомив голова Галицької РО УНП Ярослав Тимчак, в основу акції була покладена ідея минуло тижневого заходу “Очистимо Україну від бруду” під час якої близько п’ятнадцяти активістів районної організації на чолі з кандидатом у президенти України, лідером “Нашої України” Віктором Ющенком, головою УНП Юрієм Костенком, головою Львівської ОО УНП Олексою Гудимою прибирали сміття на найвищій горі України – Говерлі.

Львівська “Говерла” – Високий Замок, який уже давно став однією з візитних карток нашого міста, попри роботу відповідних служб, не завжди знаходиться у належному стані. Саме тому рада Галицької районної організації на своєму засіданні, вирішила провести толоку саме тут.

Проведенню толоки сприяла адміністрація парку „Високий Замок”, яка надала відповідний реманент, а також чудова літня погода. Працівники парку висловили вдячність галицьким „народникам” за допомогу і сподівання на подальшу співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *