ОСТАННІ НОВИНИ

Розроблений проект вирішення питань гуманітарного напрямку у Львові

|

Проблеми вирішення питань гуманітарного напрямку у Львові розглядались сьогодні на прес-конференції Володимира Степанишина, депутата Львівської міської ради, члена партійної групи УНП.

Пан Степанишин повідомив, що після двох років робіт щойно розроблений проект розвитку освітньої галузі м. Львова, який полягає у державно-громадському управлінні освітою і модернізації методичної роботи, передбачає залучення наукового потенціалу міста для створення стратегії розвитку освіти, культури і спорту. Серед позитивів проекту, за словами Володимира Степанишина, можливість вирішувати проблеми своїх закладів на місцях, без посередницької структури, як-от райвно.

Важливими пунктами проекту є введення в управління освіти спеціальних відділів для керування середніми і спеціалізованими школами та гімназіями, яких у Львові налічується 130, формування бюджету на основі позицій, зрозумілих громадськості. Зокрема на сьогодні важливим є визначення найболючіших точок в гуманітарних сферах і їх грунтовне фінансування, зокрема питання стародруків, діяльності муніципального хору, приміщення для спілки художників та театру для дітей та юнацтва тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *