ОСТАННІ НОВИНИ

Управління юстиції заарештувало майно Львівської міськради

|

Державна виконавча служба Львівського обласного управління юстиції заарештувала все майно Львівської міської ради за судовий борг і заборонило відчуження майна.

Як повідомив юридичний відділ Львівської міської ради, державний виконавець Стельмащук наклав арешт на майно міськради постановою від 9 липня року. У постанові вказано, що Львівська міська рада у встановлений термін добровільно не виконала рішення суду. Йдеться про зволікання із наданням земельної ділянки під автостоянку по вул.Любінській терміном на 5 років фірмі ДЗОФ “Геліф”. Вартість юридичної допомоги фірмі становила 1 тис.700 грн., які й мала відшкодувати міська рада.

Начальника юридичного відділу Львівської міськради Мирослав Гавриляк, заявив, що позивач у цій справі пропонував конфіскувати у рахунок боргу автотранспорт, що перебуває в розпорядженні міськради, але виконавці державної виконавчої служби заарештували все майно міськради.

Оскільки на цей час на рахунку міської ради не було коштів – постановою державного виконавця накладено арешт на все майно Львівської міської ради. Це загрожує зупинкою приватизації об”єктів майна, тобто нежитлових приміщень, а також відчуження земельних ділянок, що були продані на аукціоні. У даному випадку від неправомірності цього рішення страждатиме львівська громада, оскільки кошти, що надходять від аукціонів та приватизацції майна, направляються у фонд розвитку міста.

Юридичне управління міської ради у встановленому порядку оскаржило дану постанову про арешт майна боржника і оголошення заборони на його відчуження у Господарський суд Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *