ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Чорновіл теж вирішив розпочати президентську кампанію

|

23 липня Андрій Чорновіл, депутат Львівської обласної Ради, син покійного лідера “Народного Руху України” В’ячеслава Чорновола подав до Центральної виборчої комісії документи на реєстрацію кандидатом у Президенти України.

“Я вирішив взяти участь у президентській кампанії в першу чергу через бажання продовжити справу свого батька, аби створити сильну націю на основі української держави” – стверджує Чорновіл.

Андрій Чорновіл йде на вибори шляхом самовисування, оскільки після свого обрання головою партії “Організація Українських Націоналістів” влада не дала йому можливості оформити своє обрання юридично. Зважаючи на цю ситуацію, Андрій Чорновіл та його команда юридично вийшла з партії “Організації Українських Націоналістів”.

22 липня Андрій Чорновіл, який поряд з Романом Козаком претендував на роль голови ОУН в Україні, заявив, що складає з себе повноваження голови партії “ОУН в Україні”.

Андрій Чорновіл сказав, що до такого вчинку він вдався на знак протесту проти того, що ЦВК зареєструвала Романа Козака кандидатом у президенти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *