ОСТАННІ НОВИНИ

“Сила народу” Львівщини заявила про себе

|

Координаційна рада коаліції “Сила народу” на Львівщині розповсюдила сьогодні заяву, текст якої подаємо повністю:

“2 липня в Києві відбулося підписання коаліційної угоди між блоком Віктора Ющенка “Наша Україна” та Блоком Юлії Тимошенко. Учасники Коаліції схвалили програму спільних дій під назвою „Маніфест народної перемоги“ і заявили про готовність „взяти владу в Україні у свої руки задля очищення її від кримінальних кланів та політичного бандитизму“.

Коаліція взяла на себе зобов`язання зробити все для поліпшення життя народу, забезпечити незалежність держави та гідний рівень демократії. Основними питаннями, на які буде спрямовано увагу коаліції, є подолання бідності, вирішення проблеми безробіття, підвищення якості пенсійного забезпечення громадян, повернення втрачених заощаджень, відокремлення бізнесу від влади, побудова ефективної та чесної судової системи, забезпечення належного фінансування медичної галузі та освіти, демократизація суспільства, свобода слова”.

На підставі угоди для забезпечення перемоги нашого кандидата Віктора Ющенка на президентських виборах створено між фракційне об`єднання „Сила народу“.

Дублюючи угоду на регіональному рівні, ми, члени координаційної ради коаліції „Сила народу“ на Львівщині, зобов’язуємося у своїй передвиборчій діяльності чітко дотримуватися положень підписаного нашими лідерами „Маніфесту народної перемоги“.

Ми зосереджуємо всі свої уміння і зусилля на донесенні до галицького виборця правди про владу, яка намагається цинічно відібрати в народу право обирати свого Президента, обмежує участь громадян у формуванні демократичних правил співжиття в суспільстві, яка, декларуючи прагнення дотримуватися букви закону, насправді зростається з криміналітетом і відтворює епоху терору та політичних репресій.

Ми скеровуємо свій політичний, кадровий, інформаційний і матеріально-технічний потенціал на донесення до нашого виборця передвиборчої програми всенародного кандидата у президенти Віктора Ющенка та забезпечення його перемоги на виборах

Координаційна рада коаліції “Сила народу” на Львівщині”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *