ОСТАННІ НОВИНИ

“Горбаті” запорожці зі Львова зніматимуться у кіно

|

Головне управління ДАІ України запропонувало Львівському автомобільному клубові “Заз-Козак” фільм для дітей про безпеку руху на дорогах. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив президент клубу “Заз-Козак” Євген Кравс.

До участі у зйомках п’ятнадцятихвилинної стрічки планують залучити провідних українських естрадних виконавців. Згоду на це вже дали Руслана, Ані Лорак, “Пікардійська Терція”. Фільм побачать діти Львова, Києва та Криму.

Восени також побачить світ дитяча ілюстрована книжка про правила дорожнього руху. Видавець – “Видавництво Старого Лева”. А у Львівському державному театрі ляльок пройде вистава на цю тему, яка водночас буде присвячена сорокап’ятиріччю з початку випуску “горбатого” “Запорожця”.

У жовтні львівський автоклуб “Заз-Козак” відзначатиме своє двадцятиріччя, з нагоди якого відбудеться свято з поїданням торта.

За словами президента клубу Євгена Кравса, цього року торт розрізатиме Віктор Ющенко, який є членом клубу і має власний “Запорожець”, успадкований від батька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *