ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явились Мумі-тролі

|

Під час початку акції “Мумі-тролі – у твоєму місті” у Львові, з’явився Мумі-троль. Ця казкова істота на певний час відвернула увагу присутніх від головної теми прес-конференції – презентації перекладу книги фінської письменниці Туве Янсон “Країна Мумі-тролів”. “Видавництво Старого Лева” за фінансування страхової компанії “Універсальна” видало першу книгу з серії “Країна Мумі-тролів”.

Головний редактор книжки, Мар’яна Савка, та представники “Універсальної” заявляють, що адаптовані українською Мумі-тролі можуть стати кращими героями для дітей, ніж Покемони, Ніндзі-черепашки чи навіть Гаррі Потер, адже в книжці Туве Янсон немає насильства, боротьби добра і зла чи іншого протистояння. Крім того герої книжки мають характери схожі на людські, часто висловлюються афористично чим сприяють інтелектуальному розвиткові дітей.Перше знайомство дітей з книжкою відбудеться цієї неділі у Парку культури імені Богдана Хмельницького, де для дітей влаштують різноманітні ігри та конкурси, з подарунками та призами. А головною подією стане театралізоване дійство за участю самих героїв книжки, які приїдуть на “горбатих” запорожцях.

Книжку можна буде придбати безпосередньо на святі, а коштуватиме вона 15 гривень. В книгарнях вона з’явиться з наступного понеділка, але її вартість зросте на кілька гривень. У кожному примірнику міститиметься листівка, надіславши яку можна стати учасником акції “Мумі-тролі – у твоєму місті”. Призом для всеукраїнського переможця стане подорож в країну Мумі-тролів, яка знаходиться на батьківщині авторки, у Фінляндії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *