ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” зустрілися з вболівальниками

|

22 липня на зустрічі керівництва ФК “Карпати”, її тренерів та гравців з вболівальниками головний наставник львівського клубу Валентин Ходукін вибачився перед вболівальниками за поразку в першому турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги від київського ЦСКА.

Валентин Ходукін зазначив, що втрата півзахисників львівського клубу Сергія Мізіна, Сергія Даниловського, Сергія Ковальчука та Ярослава Хоми є головною проблемою, яка позначилася на грі львівських “Карпат” на старті сезоні. Як зазначив тренер “Карпат”, грі команди на сьогоднішній день бракує злагодженості, і ті два тренування, які він провів до першого поєдинку з ЦСКА – надто малий термін, аби вирішити цю проблему.

Генеральний директор ФК “Карпати” Юрій Дячук-Ставицький закликав усіх вболівальників допомогти команді, насамперед морально, у вирішенні головного завдання на цей сезон: виходу до вищої ліги. При цьому Юрій Дячук-Ставицький зазначив, що якісний склад команди дозволяє це зробити. З його слів, в команді робитиметься ставка на молодих виконавців, переважно вихованців львівського футболу.

Капітан “Карпат” Юрій Беньо подякував вболівальникам за палку підтримку і пообіцяв, що гравці робитимуть усе для того, аби “Карпати” уже наступного сезону повернулися до вищої ліги. Основний голкіпер львівського клубу Мацей Налєпа запевнив усіх, що він ще не сказав останнього слова як у “Карпатах”, так і в збірній Польщі. Він, як і Юрій Беньо, пообіцяв зробити все для того, аби команда вже в цьому сезоні вийшла до вищої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *