ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова привітав працівників торгівлі

|

Професійне свято працівників торгівлі і громадського харчування відзначатимемо 25 липня. З цієї нагоди міський голова Львова Любомир Буняк надіслав вітання працівникам цієї галузі нашого міста.

“Шановні працівники торгівлі і громадського харчування нашого міста!

Від себе особисто та львівської громади щиро вітаю Вас із професійним святом !

Розташований на перехресті торговельних шляхів між Сходом і Заходом Львів завжди славився умінням торгувати. Ця традиція збереглась і досі. Сучасний Львів по праву може називатись одним із важливих світових центрів торгівлі. У цьому, насамперед, заслуга тих, хто працює у цій сфері, хто щоденно обслуговує львів”ян і гостей нашого міста, тим самим збільшує продаж товарів вітчизняного виробництва та зміцнює економічний потенціал нашої держави.

Переконаний, що працівники торгівлі та громадського харчування нашого міста і надалі будуть активно сприяти стабільному насиченню споживчого ринку товарами народного споживання, обслуговуючи споживачів на високому європейському рівні.

Бажаю усім Вам, шановні працівники торгівлі та громадського харчування нашого міста задоволення і радості від щоденної праці, а Вашим родинам здоров”я, добробуту, процвітання.

Міський голова Львова Любомир Буняк”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *