ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Тягнибок: Я просто називав речі своїми іменами: москалів – москалями, жидів - жидами

|

Народний депутат Олег Тягнибок заявив, що в його виступі на горі Яворина не було жодних антисемітських настроїв. Про це він заявив після звільнення з фракції “Наша Україна”, повідомляє proUA.

“Я вважаю, що нічого поганого не сказав, а просто називав речі своїми іменами: москалів – москалями, жидів – жидами. По тексту промови я говорив про німецьких і російських окупантів, які нищили український народ, про НКВС керівний склад якого був сформований з євреїв”, – сказав Тягнибок. Він також додав, що наголошував на “продажності теперішньої влади, яка є далеко не українського походження”, і говорив про те, про що “говорить дві третини українців на кухні вдома”.

Нагадаємо, що Держкомнацміграції України звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням дати правову оцінку висловлюванням народного депутата України Олега Тягнибока, які він зробив 17-го липня на горі Яворина.

Водночас жоден з компетентних державних органів досі не відреагував на “фашистські” акції УНА у Києві 1 травня і 26 червня 2004 року, які нібито відбулися на підтримку кандидата в президенти Віктора Ющенка. “Наша Україна” назвала акцію УНА провокацією і просила Генпрокуратуру, МВС і СБУ діяти в таких випадках відповідно до законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *