ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” сподівається на 300 тисяч підписів в підтримку Ющенка на Львівщині

|

Виборчий штаб кандидата в президенти України Віктора Ющенка планує на Львівщині зібрати понад 300 тисяч підписів в підтримку свого кандидата, ― повідомив голова штабу, народний депутат Петро Олійник.

„Я думаю, що протягом місяця ми зберемо понад 300 тис. підписів”, ― сказав він.

Петро Олійник зазначив, що особливих труднощів у зборі підписів на Львівщині штаб Ющенка не повинен відчути. Адже ця процедура свого часу була відпрацьована в ході акції збору підписів за народного президента. До того ж штаб Ющенка на Львівщині налічує 15 тисяч активісті. „Отож якщо кожний збере по 20 підписів це вже буде 300 тисяч підписів”, ― зазначив Петро Олійник.

Збір підписів в підтримку Ющенка на Львівщині розпочнеться наступного тижня і активно триватиме протягом місяця.

Остаточної дати завершення збору підписів на Львівщині не встановлено. Вона залежитиме від того, як цей процес розвиватиметься в інших регіонах України. Адже в ЦВК будуть здаватися одночасно підписи, зібрані у всіх областях України. „Ми будемо збирати підписи до того моменту, доки центральний штаб не дасть команду завершити цей процес”, ― зазначив Петро Олійник.

Загалом до ЦВК кандидат в президенти повинен здати не менше 0,5 млн. підписів на свою підтримку не пізніше 22 вересня, повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *