ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада піклується про комунальне господарство

|

У бюджеті міста на придбання спецтехніки в цьому році, як і в минулому, передбачено 560 тисяч гривень, повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Мирослав Пастущук.

За ці кошти було придбано два великовантажні сміттєвози, два вантажних автомобілі–самоскиди і один автомобіль “УАЗ”. У наступному році знову ж таки будуть виділені кошти на придбання сміттєвозів для того, щоб поліпшити вивіз твердих побутових відходів з міста.

У цьому році, як і в минулому, виділили кошти на придбання контейнерної тари для збору твердих побутових відходів та виготовлення урн, які будуть встановлені в основному в центральній частині міста.

Крім цього, у бюджеті міста передбачені кошти на закупівлю загальнобудинкових теплових лічильників, які міська рада безкоштовно передає в користування мешканцям того чи іншого будинку. У цьому році з бюджету міста було виділено 500 тисяч гривень на придбання теплових лічильників. У минулому році було закуплено і передано в користування більше ста лічильників, в цьому році їх кількість дорівнює 95.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *