ОСТАННІ НОВИНИ

До вересня заборгованості із заробітної плати у Львівській області майже не буде

|

Сьогодні відбулася селекторна нарада під керівництвом голови Львівської ОДА Олександра Сендеги з питань погашення заборгованості із заробітної плати, про це повідомив Валерій П’ятак, начальник головного управління економіки ОДА. За його словами заборгованість із заробітної плати у Львівській області станом на перше липня становила 83 мільйони гривень і це лише 50% від заборгованості станом на перше січня поточного року. Заплановано також до початку вересня зменшити її до 10%.

За словами Валерія П’ятака, найгірша ситуація із заборгованістю у Львові, Новому Роздолі, Бориславі, Дрогобичі та Сокальській області, а найбільшими боржниками на сьогодні є підприємства “Автонавантажувач”, “Сільмаш” та “Львівприлад”. Проблемними галузями залишаються вугільна і гірничохімічна промисловість.

Останнім часом частково погашено заборгованість у таких галузях як виробництво транспортного устаткування, целюлозно-паперовій, текстильній, будівництві, сільському та житловому господарстві. У цих галузях поточна зарплата виплачується регулярно, а паралельно із цим намагаються виплачувати і заборгованість. Для того, щоб ліквідувати заборгованість, проводиться індивідуальний підхід до всіх керівників підприємств-боржників, розповів пан П’ятак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *