ОСТАННІ НОВИНИ

Після розмови з Ющенком Тягнибок вибачиться за свої висловлювання

|

Ющенко вимагає від народного депутата Олега Тягнибока вибачитися за ксенофобські вислови й попередив його про можливість виключення з фракції “Наша Україна”. Про це „proUA“ повідомили в прес-службі Віктора Ющенка.

Питання поведінки Тягнибока розглядали учора учасники засідання координаційного комітету коаліції „Сила народу“, до якої входять “Наша Україна” і БЮТ. Колеги по коаліції засудили висловлювання Тягнибока на адресу росіян та євреїв, але висловилися за те, щоб дати йому шанс усвідомити та виправити свої помилки.

Ющенко повідомив, що мав „жорстку і неприємну розмову із Тягнибоком“, а також те, що той „усвідомлює міру своєї відповідальності і готовий вибачитися“. Лідер “Нашої України” підкреслив, що він не сприймає ксенофобії і антисемітизму у будь-яких проявах і буде жорстко класти край будь-яким спробам використати тему міжнаціональних стосунків у політиці.

Наразі Тягнибок вже підготував відповідну заяву і планує через засоби масової інформації вибачитися перед усіма, чиї почуття він образив.

Нагадаємо, що минулої суботи народний депутат Тягнибок заявив на мітингу біля могили командира Української повстанської армії Клима Савура на Івано-Франківщині: „Вони не боялися як i ми зараз не маємо боятися, вони взяли автомат на шию i пiшли в тiї лiси, вони готувалися i боролися з москалями, боролися з нiмцями, боролися з жидвою i з iншою нечистю яка хотiла забрати в нас нашу українську державу… Треба вiддати Україну, нарештi, українцям. Отi молодi люди i ви, сивочолi, оце є та сумiш якої найбiльше боїться москальско-жидiвська мафія, яка сьогоднi керує в Українi“. Промову Тягнибока показав телеканал „Інтер“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *