СДПУ(о) полюватиме за паспортами

|

На прес-конференції, що проводилась у штабі Львівської обласної організації СДПУ(о), керівництво партії, зокрема секретар ЛОО Ігор Шурма підбивали підсумки діяльності впродовж 2004 року. Щоправда левова частка вистпу пана Шурми була присвячена відповідям на запитання журналістів, яких найбільше цікавила передвиборча ситуація на Львівщині.

Ігор Шурма зазначив, що головним під час проведення виборів має бути принцип “один паспорт – один голос”. За його словами СДПУ(о) робитиме все можливе, щоб вибори у регіоні були чесними, прозорими і демократичними. Для цього пан Шурма через засоби масової інформації запрошує закордонних спостерігачів. Про це він розмовляв із послом США в Україні Джоном Гербстом. Хоча особисто він вважає, що закордонні спостерігачі узагалі не бачать в Україні якогось поліпшення ситуації, змін на краще.

Коментуючи ситуацію, що склалась у Львівській обласній раді, пан Шурма сказав, що “Сендак не має морального права очолювати обласну раду”. Хоча він також уточнив, що приналежність Михайла Сендака до фракції “Наша Україна” ніякого значення не має.

СДПУ(о) братиме активну участь у передвиборчому штабі Віктора Януковича на Львівщині. Хоча яку саме, пан Шурма не уточнив. Але, на його переконання, “сьогоднішню владу міняти не можна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *